Waarom is een V-hals T-shirt bij mannen zo aantrekkelijk?

Waarom is een V-hals T-shirt bij mannen zo aantrekkelijk?

Heb je je altijd al afgevraagd waarom je langer naar een man kijkt met een V-hals T-shirt dan naar een ronde hals? Dit is waarom! Wij vrouwen vinden het aantrekkelijk om mannen te zien met een brede borstkas, een V-hals benadrukt dit deel van het mannelijk lichaam net even iets meer. Je man hoeft hiervoor dus niet een afgetraind lichaam te hebben. Steeds meer mannen dragen een shirt met een V-hals. Niet alleen omdat ze het zelf mooi vinden, maar natuurlijk ook om aan ons vrouwen hun lichaam goed te laten zien!

Laat je man wennen aan een V-hals T-shirt

Niet iedere man is gecharmeerd van een T-shirt met een V-hals, maar vind jij dit wel aantrekkelijk? Shirtsofcotton biedt een ruim assortiment shirts aan met een V-hals. Om jouw man er bijvoorbeeld aan te laten wennen kun je beginnen met een lichte V-hals. Bevalt dit hem goed kun je langzamerhand een iets diepere V-hals kiezen. Geef hem complimenten over hoe goed een V-hals staat, dan gaat ook jouw man met trots zijn shirt dragen!

Welke V-hals T-shirts zijn er

ShirtsofCotton heeft 3 verschillende dieptes voor een V-hals.

  • Basic V-hals
  • Diepe V-hals
  • Extra diepe V-hals

Een basic V-hals T-shirt word veel gedragen door mannen die niet al te veel van hun borstkas willen laten zien, maar hun lichaam wel goed doen laten uitkomen. Een diepe V-hals geeft dan ook net wat meer bloot als een basic V-hals T-shirt. In de zomerdagen zal je veel mannen zien die een V-hals shirt dragen. Het extra diepe V-hals T-shirt word veel door goed getrainde mannen gedragen, ze willen graag aan iedere vrouw laten zien hoe breed hun borstkas is. Ook mannen die minder getraind zijn maar vol zelfvertrouwen zitten, zal een extra diepe V-hals goed staan. Neem daarom snel een kijkje op de website van ShirtsofCotton en score hier een mooi V-hals T-shirt voor jou man!