Matzwarte BKR jethelm

Tegenwoordig is het allang niet meer alleen de veiligheid die belangrijk is wanneer je een helm koopt. Het comfort van de helm speelt steeds meer een belangrijke rol en ook de uitstraling kan een bepalende factor zijn tijdens de aanschaf van een nieuwe helm. Er zijn duizenden verschillende type scooters op de markt en we zien steeds meer van deze tweewielers op de Nederlandse wegen, maar een van de populairste type scooters op dit moment zijn toch wel de retro en vintage modellen. Deze klassieke scooters die in een moderne versie opnieuw zijn uitgebracht gaan als warme broodjes over de toonbank. Wanneer jij de eigenaar bent van een van deze modellen van bijvoorbeeld Vespa dan is het belangrijk dat je ook een bijpassende helm hebt die het comfort en de bescherming biedt die jij zoekt. Deze matzwarte BKR helm is in dit geval een van de beste keuzes die je kunt maken. Nuttig: alle types en soorten.

Prachtige helm met unieke en stijlvolle looks

De uitstraling van deze helm is wat deze helm onderscheidt van andere helmen. Het design van de helm is een retro design. Het model van de jethelm leent zich an sich al zeer goed voor een retro design. Vooral het vizier in de vorm van een ouderwetse vliegtuigbrilvorm geeft de helm een mooi vintage accent. De matzwarte kleur van de hele helm is zeer stijlvol om te zien en de diepdonkerrode afwerking langs de randen van de helm zijn zeer chique te noemen. De hele binnenvoering heeft dezelfde rode kleur. De combinatie van rood met zwart past perfect op deze helm. Door de matzwarte kleur is de helm niet uitsluitend voor een specifieke kleur scooter bestemd, maar is deze goed te combineren met verschillende kleuren. Deze helm is dan ook een echte eyecatcher. Overzicht nuttige accessoires: scooteronderdelenshop.

Met een veilig gevoel de weg op met deze comfortabele jethelm van BKR

Naast de uitstraling zijn ook het comfort en de veiligheid belangrijk. Op sommige onderdelen vallen deze zaken samen. Zo draagt de zachte en relatief dikke binnenvoering bijvoorbeeld bij aan zowel het comfort, als ook de veiligheid. De voering voelt prettig en zacht aan, zorgt voor een fijne pasvorm en geeft daarnaast ook demping bij een val of botsing. De voering zorgt daarnaast ook in combinatie met de veiligheidssluiting dat de helm stabiel op het hoofd blijft zitten. Je steelt met deze helm dan ook niet alleen qua looks de show, maar je kunt ook met een veilig gevoel de weg op, terwijl je geniet van optimaal comfort.