Waarom zijn lange mannen aantrekkelijk?

Waarom zijn lange mannen aantrekkelijk?

Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de Nederlandse vrouwen valt op lange mannen. Dit zou natuurlijk kunnen komen omdat Nederland de meeste lange mannen van heel Europa heeft… Maar er zijn tijdens het onderzoek ook andere redenen uitgesproken door de dames.

 

Veilig bij je lange man

Het is niet bewezen dat lange mannen sterker zijn dan de “normale” mannen. Toch geven de vrouwen aan dat ze zich veiliger voelen bij een lange man.

 

Een lange man is handig

Iedere vrouw kent het probleem (of je moet zelf een “lange vrouw” zijn?).. In de supermarkt wil je de producten van het bovenste schap hebben. Alleen kun je daar niet bij.. Je klimt met gevaar voor eigen leven op je boodschappenkarretje of je moet een werknemer vragen om dit te doen. Met je lange man binnen handbereik scheelt dit enorm veel tijd!

 

Naast je lange man draag je hoge hakken

Naast een lange man hoef je als vrouw geen rekening te houden met de hoogte van je hakken. Je komt zeker niet boven hem uit!

 

Macht

Of het nu toeval is of niet maar uit gegevens blijkt dat lange mannen vaker wedstrijden winnen, beter presteren in de zakenwereld en vaak van een hoger salaris genieten. Hoe dit komt? Geen idee, maar de macht die lange mannen hebben spreekt de vrouwen aan.

 

1 minpuntje….

Er zijn nog tal van redenen op te noemen waarom de lange man aantrekkelijk is. Toch is er ook een minpuntje… Het is enorm moeilijk om aantrekkelijke kleding voor je lange man te vinden! Er is wel lange kleding te vinden maar vaak is deze dan ook te wijd om het lichaam.  De kleding zit slonzig en flatteert niet mooi om het lichaam van je lange slanke man. Gelukkig is er met name door de komst van de internetwinkels beter te shoppen voor je mooie lange man. Op de website mouwlengte7.com vindt je zeker het perfecte shirt of overhemd voor hem!