Colour collection

Dit seizoen mag een ding niet ontbreken; KLEUR. We gaan voor ‘meer, meer, meer’ in plaats van de andere trend ’less is more’. Waar zwart altijd een klassieke kleur zal blijven om op terug te vallen, is kleur nu dé trend dit het zomerseizoen in 2022. Veel verschillende soorten kleuren en allemaal met elkaar gecombineerd. Voornamelijk de echte opvallende kleuren zoals blauw, roze, geel en oranje zijn enorm in trend. Super trendy, daar houden we natuurlijk van! In je kleding, accessoires maar ook zeker je schoenen. Doordat jij voor een kleurtje zoals paars kiest creëer je al snel een trendy look. Voor dit seizoen mogen de felle slippers, neon gekleurde sandalen en colorful sneakers weer tevoorschijn worden gehaald. So don’t forget, color is the new black!

 

Shoes in popping colors!

 

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van deze té leuke kleuren trend? Het gebruik van kleur is een goed hulpmiddel om je outfit eruit te laten springen. Color pop trends zijn dus de perfect manier om je look te upgraden. Vooral natuurlijk tijdens de zomerse festivals, gezellige etentjes en tijdens het leukste feestje van het jaar. De trend wordt steeds vaker gespot bij grote stijliconen en beroemdheden die de kleuren op een leuke manier met elkaar weten te combineren. Sacha heeft aankomend seizoen de meest trendy en stijlvolle zomeritems in de leukste kleuren. Sneakers met verschillende gekleurde details, opvallende roze pumps met strikveters en gifgroene muiltjes met knoop details. Niks is te gek! Mix- and match met verschillende kleuren voor de ultieme zomerse look en shop de uitgebreide Colour Collection bij Sacha! Ook metallic schoenen mogen niet ontbreken.

Een opvallende ouden of zilveren sandalen met hak, sneakers of western boots? Leuk voor een feestje maar metallic mag ook zeker gedragen worden met in je dagelijkse look. Steel de show met de leukste items van Sacha!